• / WhatsApp (+376) 630470
  • contact@lead-r-agency.com
  • 09:00 / 18:00
Els nostres serveis

Els nostres serveis

En el dinàmic món digital d’avui, l’èxit del teu negoci al sector de la llar depèn de la teva presència en línia. Amb la nostra gamma completa de serveis de màrqueting digital, ajudem professionals com tu, des d’immobiliàries i arquitectes fins a empreses d’art i decoració, domòtica, seguretat, pintura, serralleria i energies renovables, a destacar en un mercat competitiu.

Sectors Destacats:

Immobiliàries: Augmenta la visibilitat dels teus llistats de propietats amb estratègies de SEO localitzat i campanyes publicitàries geolocalitzades.

Arquitectes: Exhibeix el teu treball amb portafolis en línia impressionants i estratègies de xarxes socials que mostren la teva creativitat i experiència.

Art i Decoració: Connecta amb amants de la decoració a través de xarxes visuals com Instagram i altres xarxes socials, i impulsa les teves vendes amb campanyes publicitàries segmentades.

Domòtica: Comunica els avantatges del teu sistema domòtic mitjançant contingut educatiu en blogs i vídeos, i arriba als clients amb campanyes publicitàries dirigides als amants de la tecnologia.

Seguretat: Demostreu la fiabilitat dels vostres sistemes de seguretat amb testimoni de clients i estratègies de contingut que ressaltin els beneficis de la seguretat en llar.

Pintura: Mostra la teva habilitat i professionalitat amb vídeos de tutorial i imatges dels teus projectes, i captiva nous clients amb campanyes publicitàries atractives.

Serralleria: Resol problemes comuns relacionats amb la seguretat de la llar a través de blogs informatius i arriba als clients potencials amb campanyes publicitàries que ressaltin la teva experiència.

Energies renovables: Educa el teu públic sobre els beneficis de les energies renovables mitjançant contingut educatiu i arriba als clients potencials amb campanyes publicitàries que promocionin les teves solucions sostenibles.


Oferta:
Amb els nostres serveis de màrqueting digital, et proporcionem:

Estratègies personalitzades per a cada sector, centrant-nos en les necessitats i interessos específics del teu públic objectiu.
Optimització de la teva presència en línia a través de SEO, SEM, xarxes socials i altres tàctiques per augmentar la teva visibilitat i atraure clients potencials.
Creació de contingut atractiu i informatiu que posicioni la teva marca com a líder en el teu sector i augmenti l’engagement del teu públic.
Campanyes publicitàries efectives que maximitzin el teu retorn d’inversió i augmentin les conversions.
Seguiment continu i informes detallats per avaluar el rendiment de les campanyes i ajustar les estratègies segons sigui necessari.
Posiciona la teva marca com a referent en el sector de la llar amb els nostres serveis de màrqueting digital. Contacta’ns avui mateix per a una consulta personalitzada i comença a fer créixer el teu negoci en línia.